vrijdag 27 juni 2014

Nog één week!

Vrijdag 27 juni

Volgende week vrijdag is het eindelijk zover. Maanden hebben we er naar uitgekeken. En nu komt het echt dichtbij. Het begint te kriebelen. Wat kan ik alvast doen...? We hebben er zo'n zin in! Vandaag mag Timo zijn boeken inleveren, het is nog steeds niet helemaal duidelijk of hij volgende jaar naar Havo 4 over gaat... Daan heeft woensdagavond zijn afscheidsmusical van groep 8 en Esmée mag aanstaande maandag een dagje wennen/meedraaien in de nieuwe groep 7.

DE VLUCHT
Donderdag kunnen we al online inchecken bij KLM voor onze vlucht vrijdag vanaf Dusseldorf naar Atlanta. Dan hebben we een overstap van een kleine 2 uur om de vlucht naar Miami te halen. Veel berichten over gelezen dus ik ben positief dat dat geen enkel probleem is. Voordeel is dat we dan in Miami niet door de immigrations hoeven. Scheelt daar weer tijd. En we komen op de 4th of July aan. De nationale feestdag. Heb al gelezen dat er op South Miami Beach fireworks zijn. Ben benieuwd of wij onze 'luikjes' open kunnen houden...

DAGINVULLING
Ik heb al een beetje een idee hoe we onze dagen in Miami gaan vullen. Er is genoeg te doen. We willen zaterdag naar Downtown Miami. De auto bij Bayside parkeren en dan met de Metromover door Downtown. Misschien nog even kijken of we Little Havana kunnen vinden. En natuurlijk nog even het toeristische Bayside doorwandelen.
Zondag willen we naar South Beach. Lekker struinen over de boulevard. De hotels bewonderen. Maar ook naar Lincoln Road. Een echte wandeldag.
Maandag rijden we in de ochtend naar Key Largo voor een glazenbodem boot trip. En hoe het daarna gaat lopen??? Geen idee. Misschien nog een nachtje ergens in zuid Miami? Dinsdag wil ik wel in Naples slapen. Maar of we onderweg nog even uitstappen voor de Everglades? Geen idee. Twee jaar geleden geen alligator gezien omdat het veel te heet is... Maar ja, als je er toch langs rijdt... Waarom niet even stoppen en een stukje wandelen? Uiteraard willen we de pier in Naples op. Hopelijk hebben we weer mazzel en spotten we dolfijnen! Ik heb gelezen over Tin City in Naples. Zag er ook geinig uit. Miromar Outlets zal ook wel bezocht worden.
Tussen Naples en Fort Meyers ligt Lovers Key State Park. Dat ziet er zo mooi uit. Je kunt er fietsen huren. Misschien is dat leuk om te doen. Of Myakka State Park. De stranden op Sanibel schijnen heel mooi te zijn. Dus die kunnen ook wel op een bezoekje rekenen. En ik heb gelezen over de Bubble Room in Captiva. Dat is een geinig restaurant waar ik wel naartoe zou willen.
Dan rijden we noordelijker richting Clearwater. Pier 60! Erg gezellig. En natuurlijk Busch Gardens!!! Achtbanen!
In St. Petersburg is ook een Pier. Misschien hebben we daar tijd voor. Daar ligt ook vlakbij het Fort de Soto Park. Ziet er ook mooi uit. En dan moeten we toch echt door naar Orlando ;-). We gaan daar naar Seaworld en Aquatica. En natuurlijk naar het huis. En naar de malls. Naar Disney downtown. Naar de natuurparken ten noorden van Orlando. En wie weet wel Daytona Beach. En dan gaan we echt naar het einde van de vakantie. Weer rustig terug naar Miami. Maar daar denken we voorlopig nog lang niet aan. Nu genieten van de komende week. Koffers uit het stof halen. En de zonnebrand klaarzetten!!

Florida here we come!

4 opmerkingen:

 1. Leuke dingen hebben jullie op de planning staan. De Bubble room op Captiva moeten jullie zeker aan doen voor een lunch of koffie/thee. Echt geweldig. Ook Naples staat op onze To Do lijst. Zijn er vorig jaar langs gereden, erg mooi allemaal. Wij hebben voor deze zomervakantie weer een RoadBook gemaakt met veel tips en informatie. Deze kan je downloaden op ons blog. Wellicht staan er leuke dingen voor jullie vakantie in. Veel plezier en geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de bubble room heb ik in jullie blog gelezen, vandaar het idee ;-)

   Verwijderen
 2. Leuk vakantieblog! De pier in St Petersburg is gesloten, dus dat spaart tijd ;-). Fort de Soto is zo mooi, spierwit zandstrand en azuurblauw water. Goede reis en alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat we tijd overhouden! ;-) kunnen we extra lang van het mooie strand genieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen