donderdag 3 juli 2014

Nog één (stressvolle) dag

Dan denk je een paar dagen van te voren, donderdag gaan we inpakken. Vrijdag vroeg in de ochtend in de auto richting Düsseldorf om het vliegtuig te nemen naar Miami! Alle tijd dus!
Ja, normaal gesproken wel. Je hebt zelfs nog 'ruimte' om iets geks mee te maken en zo niet dan heb je het geluk dat je nog even van het Nederlandse zonnetje kan genieten!
Nou dit is niet onze dag....

Ziekenhuis
Esmée had gister tijdens turnen haar grote teen geblesseerd. Dus ik zei gisteren: vanavond bij de musical van je broer kan je lekker blijven zitten en morgen is het over. Ja, dat hoopte ik dus. Maar bij het ochtendgloren begon ze direct te mekkeren. Pffff, help het zal toch niet.... Toch maar een afspraak bij de dokter gemaakt. Zij naar school, wij een beetje inpakken. Ik dacht dan haal ik d'r even tussendoor op en dan breng ik haar weer naar school dan is dan onrustige gevoel weg. Nou de dokter vond dat we toch maar even een fotootje moesten maken. Het verliep allemaal heel vlotjes in het ziekenhuis en de uitslag gaf aan dat het niet gebroken was! Inmiddels was het wel 12 uur. Even thuis een broodje eten met z'n allen, Esmée voor de laatste middag naar school en dan weer verder pakken was het idee.

Nare verrassing
Tijdens het broodje smeren checkt Pascal even de mail. Ik zie zijn gezicht en denk er is iets goed mis. We hebben een mail ontvangen van de huiseigenaar van wie we een huis hebben gehuurd vanaf 15-7. Het huis is verkocht! De verhuur gaat niet door!! WAT!! Morgen zitten we de hele dag in een vliegtuig en daarna gaan we rondreizen met bestemming het huis in Davenport. Niet dus!
Oké ,rustig blijven... Pascal belt de huiseigenaar in Engeland. Zijn bedrijf is failliet en zodoende moest hij ook zijn huis in Florida verkopen. Niks meer aan te doen. Hij zal het geld terugstorten. Tsja daar hebben we nu wat aan. We moeten verder. Nu niet alleen met de koffer bezig, waar maar geen schot in komt, maar ook met het zoeken naar een nieuwe bestemming in Davenport.
Gelukkig vinden we snel wat alternatieven via Homeaway. Een eigenaar reageert snel. Het is een huis met gameroom, uiteraard een zwembad en genoeg kamers voor ons vijven. We komen vrij snel tot overeenstemming. Mogen gelijk betalen en duimen nu maar dat het wel goed gaat! Ondertussen ben ik de koffers gaan pakken. Die zijn nu ook zo goed als klaar.
Dus ik zeg; nog even genieten van het Hollandse zonnetje na zo'n stressvolle dag. En misschien wordt de baby vandaag ook eindelijk nog geboren. Kunnen we nog even naar Westzaan vanavond ;-)!
Het is tegen zessen, tijd om Hollandse groente te eten.

Tot de volgende keer vanuit Florida, vanaf dan zal ik foto's plaatsen!

6 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een onverwachte drukte zeg. Wel even schrikken zeg zn mailtje maar gelukkig is het opgelost. Goede vlucht alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pffff, lekker hectisch, zou wat voor mij zijn.
  Keep calm, morgen gaan jullie lekker!
  Goede reis (hopelijk ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een pech kan je hebben!!!!
  Maar beter hier als dat je al in florida was en alles nog moest regelen.
  Hoop dat je morgen in alle rust kan bertrekken:)
  Fijne reis en we gaan jullie volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff wat een stress zeg zo vlak voor vertrek! Gelukkig hebben jullie nog een huis kunnen vinden op zo'n korte termijn. Goede reis alvast! Hopelijk verloopt die wat rustiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat een stress zo kort voor vertrek. Gelukkig is de teen niet gebroken en is het met het zoeken naar een nieuw onderkomen ook goed gekomen. Kan me de druk voorstellen. Nu maar lekker gaan genieten, jullie zijn er inmiddels.

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen