maandag 14 juli 2014

ma 14-7: Busch Gardens, dag 2

Gisteravond heeft Pascal de wekker van het hotel ingesteld. Het ontbijt is hier op weekdagen tot 9 uur. Dus we moeten er op tijd uit. BG gaat om 9.30 open. Maar omdat we er al een hele dag zijn geweest hoeven we wat ons betreft niet als eerste naar binnen.

Een overhaast ontbijtje
Om half 9 schrikken we wakker. De wekker is niet afgegaan. We schieten in kleding en gaan ontbijten.Terug op de kamer worden we nog even rustig verder wakker en vertrekken we weer naar BG. We zijn er om half 11. We beginnen in de Gwazi. We staan te puffen in de rij. Wat is het weer warm vandaag.

Gwazi is een houten achtbaan. Al je botten worden door elkaar geschut. Zo de dag is nog niet begonnen of ik ben al misselijk, hahaha. We halen vandaag ook weer een all deal dining armband. Eén voor Pascal en één voor Esmée. We gaan toch nog een keer de Kumba proberen. Kijken of Esmée er vandaag wel in mag. Ze is blij want er zijn mannen die de gordels van de attractie vast maken. En die hebben geen verstand van verhogingen in schoenen ;-). En ja hoor, we hebben geluk. Ze gaat er gewoon in. Ze is helemaal blij en door het dolle heen. We doen nog wat attracties en eten her en der wat.Donkere wolken
Om half 4 doen we de Sheikra nogmaals. De jongens willen voorin zitten. Als we er bijna zijn wordt er omgeroepen dat er kans op onweer is en dat de boel stil gelegd wordt.... Om half 5 wordt er omgeroepen dat de ritten weer zullen starten. Iedereen blij en joelen! Eén rit wordt gereden. Nog een rit voor ons en daarna kunnen wij ook. Maar helaas. De attractie gaat weer dicht. Pfff. Rottige rot wolken. Later zien we inderdaad wat bliksemflitsen verderop. We doden de tijd met galgje... Om kwart voor 6 mogen we dan eindelijk de rit maken. Het is supertof om voorin te zitten. Je staat bovenaan namelijk stil en valt dan opeens naar beneden. Als je voorin zit hang je al 90 graden voorover zodat je ziet in welk gat je valt. Echt super!! We vonden het wachten de moeite waard. En gaan weer rustig verder. Vandaag hebben we geen regen gehad.


Afsluiting in BG
De jongens gaan op het laatst nog een paar maal in de Montu en de Cheetah Hunt terwijl Esmée een tekening van zichzelf laat maken.


We gaan niet meer naar het vuurwerk kijken. Om 21.00 uur gaan we terug naar de auto.
We hebben behoorlijk wat kilometers afgelegd de afgelopen twee dagen. De voeten verdienen weer even wat rust. Morgen gaan we naar het huis dat we nog geen twee weken geleden geboekt hebben omdat het andere huis plots gecanceld werd door de verhuurder. Erg benieuwd hoe het eruit ziet. Maar wel op bekend terrein. Het is weer in West Haven, waar we twee jaar geleden ook een huis hadden!

Oh ja, en toen we vanavond de hotelkamer op kwamen piepte de wekker! Hahahaha, de verkeerde 8 uur ingeschakeld!

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat Esmee vandaag de attractie wel heeft kunnen doen. Ik zie Churro's op de foto's mmm. Veel plezier op jullie nieuwe stekkie straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ze nu wel mocht! Ben benieuwd naar het huis. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo esmee bofte vandaag dat ze erin mocht stoer hoor!!!!!
  Weer een top dag in BG.

  BeantwoordenVerwijderen