zaterdag 19 juli 2014

za 19-7: een vakantiedag!

We zijn nu twee weken in Florida. Hoogste tijd voor een echte vakantiedag. Zo'n dag waarop niets hoeft en alles mag. Hangen, liggen, relaxen en ijsjes.

Ontbijtje buiten de deur

Geen brood in huis, dus tijd om buiten de deur te ontbijten. Bob Evans zit hier vlakbij. Op zo'n 10 auto minuten rijden. Pannenkoeken, eieren, spek, worstjes, geschraapte aardappelen, vers fruit. Er komt van alles op tafel.Nadat we genoeg op hebben verlaten we het restaurant en rijden even naar de overkant waar een winkel zit waar Timo van de week een joggingbroek heeft gezien. Hij wil hem even passen. Dat doet ie dus. Maar het is net een pyamabroek en niet wat hij wil. Maar ja, als we er toch zijn schaft ie nog even wat t-shirts aan. Dan springen we weer in de auto. Want we zouden niks doen!

Het grote niets doen!!!
Om half 12 liggen we in en aan het zwembad. De ipad gaat aan. Facetimen wat. Hangen wat. Lezen bij.


Kijk het verschrikkelijke nieuws via uitzendig gemist over de vliegramp in de Oekraine. En hang weer wat bij het zwembad. Tegen half 6 rijden we naar de International Drive. Bij Applebees eten we heerlijk.

Je bestelt er één en krijgt er twee!


Old Town Kissimmee/ Saterday night cruise
Dan gaan we de uitdaging aan om een parkeerplek te vinden voor de zaterdagavond night cruise in Oldtown Kissimmee. Het zit naast Funspot. Een enorme kermis noem ik het maar. Het is vreselijk druk. We rijden rondjes. We besluiten aan de andere kant van de grote weg op de parkeerplaats van Mc Donalds te staan en ons leven te riskeren om de 6 baansweg over te steken. Eerst 3 banen aan de ene kant. Dan op de berm wachten en dan als een malle de andere 3 banen over rennen. We leven nog dus het is gelukt! Eerst gaan we door de drukte op de kermis. Gehaast lopen we naar de mainstreet. Alle oldtimers staan met motorkap geopend te pronken. De auto's beginnen om 20.30 uur met rijden. Het zijn er echt heel veel. Zeker wel 50. Als het er niet meer zijn. Echt de mooiste klassiekers.


Dan zijn ze allemaal voorbij. Via de kermis lopen we terug. Weer even oversteken ;-) Halen nog lekker een ijsje bij de Mc D en dan weer in de koele auto. Wat was het warm vandaag. 93F. Dat is ongeveer 34 graden. In de zon voelt dat nog veel heter...
Het was een hele relaxte dag.

Kleine paniek
Toch ben ik nu een beetje minder blij. In Busch Gardens hebben we een tekening van Esmée laten maken. Deze is in een koker gestopt zodat hij heelhuids mee kon. We kunnen hem nergens vinden in het huis. Ja, het is een groot huis. Maar niet zo groot dat we iets kwijt kunnen raken... Morgenochtend het vorige hotel even bellen. Misschien hebben we het in Tampa laten liggen...


2 opmerkingen:

 1. Voor een lekkere relax dG toch nog veel gedaan!!!
  Zo leuk de auto's kijken staat bij onze sem ook nog op zijn lijstje.
  En hoop dat je de tekening van esmee nog vind

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tekening is gevonden, maar vraag niet waar. Hierover meer in het blog van vandaag. 21-7

   Verwijderen