zaterdag 5 juli 2014

za 5-7: Miami Downtown

Lekker geslapen
De eerste nacht zit erop. Om 6 uur waren we allemaal wakker. Ik schreef het blog van gisteren en de rest luierde en internette wat. Vandaag gaan we naar downtown, maar eerst moet er gezwommen worden vinden Timo, Daan en Esmee.


Zij naar beneden en Pascal en ik richten de koffers opnieuw in. Thuis heb ik de spullen van iedereen verdeeld over 4 koffers. Als er dan een koffer zoek raakt hebben we toch nog iets voor iedereen. Maar hier is het handiger als we weten waar iets is. Dus even reorganiseren. We kijken uit op het parkeerterrein van de Whole Foods. Een sjieke supermarkt die we ook kennen uit Las Vegas. Alles is net iets duurder dan gebruikelijk. We halen er broodjes en drinken. Op de kamer nuttigen we het en dan is het echt tijd om in actie te komen. We zitten aan de US1 (weg) ter hoogte van de 123e street.

Wandeling en metrorit
Downtown is bij de 1e street. We parkeren bij bayside en wandelen richting de metromover. Dat is echt heel gaaf.
Het is een metro/monorail zonder bestuurder. We rijden een rondje en stappen uit bij de Macy's. We lopen over Flager street en komen een hoop footlockers tegen. Wat een assortiment aan nikes hebben ze hier. Echt heel gaaf. Maar ik ben kieskeurig en heb nog niet helemaal de juiste kleuren combi gevonden.... We lopen via Bayside park, echt een heel mooi park!, terug naar Bayside marketplace.
Het is tegen 4 uur en dus tijd voor Nederland - Costa Rica. We gaan aan de bar bij Chili's zitten.
Het blijft 0-0. De verlenging kijken we buiten bij een barretje waar ik tijdens de wedstrijd met Esmee was langsgelopen. Het is spannend. Nederland blijft aanvallen, maar de bal wil niet in het doel. Dus dan de strafschoppen. Al dik twee uur kijken we voetbal. Esmee wil wel wat anders doen ;-). Maar met de strafschoppen staat ze toch mee te juichen! Nederland wint de reeks!

Yes! Dan verlaten we Bayside en rijden weer richting het hotel. Onderweg stoppen we bij een Publix. Iedereen is toch wel moe van deze lange dag en niemand wil wat eten. We nemen maar wat broodjes, gegrilde kip en soep mee. Op de kamer eten we wat. Ze willen nog zwemmen. Nou voorruit dan maar. Nog heel even dan. Inmiddels is het 22 uur. Hebben we met z'n vijven gezwommen en nu weer lekker boven. Tijd om te slapen! We kunnen terugkijken op een hele leuke dag in downtown en als klap op de vuurpijl zijn we weer een ronde verder voor de voetbalbeker!

Morgen staat Miami Beach op het programma.

5 opmerkingen:

 1. Lekker dagje en wat een top wedstrijd van nederland!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke eerste dag in Miami en ook nog voetbal kunnen kijken!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vonden Bayside ook zo leuk en je kunt er ook een mooie wandeling langs het water maken. Grappig om Chili's te zien, hier hebben wij vorig jaar ook gegeten. Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo krijgen wij al een voorproefje van Miami voor over een kleine 2 weken. We hebben een hotel aan Bayside Park, ben benieuwd. Wat een stress nog voor vertrek met het huis, gelukkig is alles opgelost.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dag hebben jullie gehad! Heb je blog net via het forum gevonden en ga me gelijk maar eens aanmelden!

  BeantwoordenVerwijderen