vrijdag 11 juli 2014

vr 11-7: Miromar Outlets

De eerste week zit er op. We zitten hier alweer 7 dagen. En hebben al zoveel beleefd. Wij hebben het vuurwerk van 4 juli gezien in Miami. Zijn naar Downtown Miami geweest en naar South Beach. We hebben gevaren in John Pennekamp State Reef. Zijn door de Everglades gereden en zitten nu aan de Golf van Mexico, waar we in Naples een dolfijn hebben gezien en hier prachtige stranden.

Shoppen
Vandaag hadden we een beetje een 'meisjesvakantiedag'. We begonnen rustig aan met ontbijten. Op de kamer besloten we dat we vandaag naar Miromar Outlets wilden. Een groot winkelcentrum. En als we tijd hadden ook nog naar Coconut Point Mall. En dan picknickend op het strand de zon onder zien gaan. Nou in theorie ziet dit er leuk uit. Maar de werkelijkheid liep anders. Miromar is een grote outlet.


We begonnen bij Tommy Hilfiger. Daar slaagde Esmée voor twee shirts. Dat begon goed! We winkelden wat en 'opeens' wat het half 3. De mannen namen een broodje bij de Subway. Wij meiden gingen naar DQ, voor een ijsje. Nou dat was ook een volledige lunch! Het noodweer was ondertussen losgebarsten. Harde knallen sloegen vlakbij in. We gingen in beraad. Shoppen bij Coconut Point wilden we niet meer. We vonden Miromar mooi en de kids wilden nog bij de vijvers met koi karpers en schildpadden kijken. En bij de eenden. Er waren nog genoeg winkels te zien. Dus we besloten te blijven.

Avondeten
We kregen eigenlijk wel trek in avond eten. Zullen we dan naar Coconut Point rijden? Kunnen we daar bij een foodcourt eten was het idee. Bij Coconut bleek geen foodcourt te zijn. Wel een TGI Fridays. Dus daar naar binnen gestapt.


Een oudere (hele dikke man) naast ons gaf Daan een coupon. Hiermee kregen we 20% korting op onze rekening. Erg aardig! Aan de tafel aan de andere kant naast ons zat een man, ook een hele dikke, die teveel appetizers had besteld. Hij gaf een schaal met gepofte aardappels met spek en kaas aan ons. Zien wij er zo beroerd uit, dat iedereen ons aan alle kanten vol stopt? Hahaha.

Zonsondergang
Na het eten rijden we naar het strand van Fort Meyers. Tjeetje, wat ziet het er hier gezellig uit! Het is inmiddels tegen half 9. De zon is al bijna onder. Dat gaat hier echt heel snel. We lopen even het strand op en schieten wat foto's. Het is meteen donker. Als we weer eens naar Florida gaan, gaan we zeker naar Fort Meyers Beach. Wat een mooi breed super wit strand is er hier!


Ook al is het laat, de kids willen nog even zwemmen. Zij schieten snel in hun zwemkleding en ik schiet een foto van al onze aankopen. Ik richt de koffers voor zover als het kan weer in. Morgen vertrekken we hier weer. Gisteravond via priceline voor 3 nachten een hotel in Tampa geboekt. Het is op een kwartier van Busch Gardens. Daan kan niet wachten tot hij dit pretpark in kan. Maar morgen gaan we eerst naar Clearwater Beach. Nog een keer het strand bezoeken voor dat het pretparken geweld losbarst!


4 opmerkingen:

 1. Heerlijk shoppen in de malls en outlets! Inderdaad voordat je het door hebt ben je weer een halve dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk shoppen echt iets voor de meiden vandaag:)
  En wat een mooie foto van het hartje en zonsondergang!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie hebben al aardig wat leuke dingen gedaan, dit was ook weer een super vakantiedag. Lachen bij TGI, mooie meevallers, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige foto's en schitterende zonsondergang

  BeantwoordenVerwijderen