zaterdag 5 juli 2014

vrijdag 4-7: Op richting Florida

Het vertrek
Vandaag was de grote dag aangebroken. Om kwart over 4 in de ochtend gaat de wekker. Iedereen wakker maken, alles in de auto, nog een broodje voor onderweg en om 5 uur rijden we echt weg. De rit naar Dusseldorf verloopt super en iets over 7 uur parkeren wij de auto.
We staan weer op P23 en hebben een plek super dichtbij. We checken onze 4 koffers in en lopen door de douane. Over de laptop haalt de beambte nog een doekje over het toetsenbord. Geen idee waarom, maar het is kennelijk goed en we gaan naar de gate.

Vliegen
Delta heeft er zin in want alles gaat snel. We krijgen snacks en eten onderweg. Timo rent weer naar het toilet, hij is reisziek.
We landen keurig op tijd op Atlanta. De overstap van krap 2 uur gaat echt soepel.  Je loopt via een fuik naar de immigrations. Omdat ons paspoort al eerder door de US is gezien mogen we naar een zuil waar we zelf ons paspoort onderleggen. We scannen onze vingers en ogen. Dan nog langs een meneer en we zijn er door! We pakken rechts onze koffers op en links geven we hem aan een meneer die hem op een loopband legt. Apart... We lopen door. Bij de scan moeten de schoenen uit en de riem af. Alles weer aan en een hele wandeling naar de metro. Het volgende vliegtuig was minder groot. Kregen weer wat te drinken (en daar rende Timo weer...).

Welcome to Miami
Het is 15 uur plaatselijke tijd, 21 uur Ned tijd. Op Miami airport konden we met de metromover naar de Alamo. Er stond geen Fullsize SUV gereed. Een meneer kwam er een aanrijden. Wat een bak! Een Ford Expedition. Zwart, beige lederen bekleding, alles elektrisch. En als verrassing; navigatie!

We rijden met de navigatie zo naar het hotel, Best Western, Windsor Inn. Wat makkelijk. We zijn heel moe. Wat een lange dag. Maar het is wel 4th of July, dus een feestdag. We willen dus nog wel iets van het vuurwerk meemaken. Om 21 uur begint het. Dus eerst wat eten bij de Denny's aan de overkant van het hotel. We zijn moe, doodmoe. We zitten op de 5e, bovenste etage van het hotel. We kijken links naar de beach en rechts naar downtown. Overal vuurwerk. We kijken vanaf het balkon.

Happy 4th of July

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig is de vlucht goed gegaan na alle stress ervoor. Een mooie grote auto meegekregen, helemaal top. Heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, jullie zijn er, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn jullie zijn er heel veel plezier geniet ervan!!
  Wij volgen:)

  BeantwoordenVerwijderen