maandag 7 juli 2014

Ma 7-7: Key Largo glazen bodem boottochtje

Vandaag verlaten we het hotel in Miami. We gaan naar key Largo. Dat is hier 1 uur 20 minuten vandaan rijden en we willen ook nog even naar downtown omdat Timo daar Nikes heeft gezien.
Op het moment dat we de hotelkamer willen verlaten gaat m'n mobiel. M'n moeder belt. Oh jee, wat is er.... De baby is geboren! Corrina is bevallen, yoehoe! Ruim een week te laat, daarom hebben we het thuis gemist. Nou dan is het in ieder geval veel minder erg om naar huis te gaan.

Dit  is onze Ford Expedition. Esmee (1,37 cm) komt net boven de voorkant uit!


De boot
Op naar downtown dus. Zaterdag was het hier praktisch uitgestorven, nu werken alle bankmensen. Een parkeerplek vinden voor de winkel is een uitdaging. We slagen wel voor de schoenen. Dan door naar Key Largo. Om 1 uur vertrekt de boot. Onderweg breekt er een ongelofelijk noodweer los.

Bliksem en donder slaan vlakbij in. Auto's stoppen langs de kant. Wij rijden voorzichtig door. Bij key  Largo is er geen vuiltje aan de lucht. We varen uit en het zonnetje schijnt heerlijk. We varen eerst langs prachtige huizen en gaan dan de open zee op. We klotsen heen en weer. Bij het rif aangekomen zien we vissen en koraal. Esmee vond het saai. Het is wel bijzonder, maar ik begrijp wel wat ze bedoelt. We hebben twee uur gevaren. Aan het einde begint het ook hier te regenen en in de verte te onweren.Zwemmen
We gaan richting het Hampton Inn hotel in Homestead. We zwemmen wat en eten bij Sonnys BBQ onze avondmaal. Vol gegeten rijden we nog even naar Florida keys outlet. Oh wat een leuke babykleertjes hebben ze! Maar we houden ons nog even in. Wel kopen we hoge sketches voor Esmee zodat ze in het pretpark groter is en ook de achtbanen in mag. En ik vind ook nog mooie Nikes. In het hotel gaan de jongens nog even naar de fitnesszaal, Pascal internet wat, Esmee ligt op bed en ik schrijf het blog.

Zo ook nog even een hotel voor morgennacht boeken. Morgen staat Naples op de planning.3 opmerkingen:

 1. Wat hebben jullie al een paar mooie dagen achter de rug, genieten geblazen!

  Enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niemand ziek geworden op de boot? Ik was vorig jaar kotsmisselijk van dat dobberen.
  Geniet van de mooie omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja er waren een aantal mensen goed misselijk. Gelukkig hingen er kotszakjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen